Endelig kommet:)

Hallo olkens jeg har kommet hjem , med det jeg skulle si er at store søstera mi kar kommet hjem til norge, hun var i tenerife som ligger i spania, hun er så heldig. men i dag så skal jeg kansje ta buss til en butikk som ligger hved kinoe men er ikke sikker men skl på sentere. men skal ikke si noe mer hvis jeg kjøper noe så legger jeg ut innkjøpet skal ha konkurannse så skal kjøpe noe til konken :)

Hva skal du i dag?

Hvilke redigerings programer bruker jeg?

Hallo, da tenkte jeg å dele med dere hvilke redigerings programer jeg bruker.

- Det jeg bruker mest for å redigere bildene mine er Gimp 2. gimp er vedig bra redigeringgs program, du kan last det ned gratis på google.

Bilde lånet fra google.

 

- Hvis jeg skal lge kolas så pleier jeg å bruke Picasa 3 den kam man også laste ned gratis.jeg redigerer bildene i piasa også ja den har brae funksjoner osv

bilde lånet fr google.

DEt er de redigerings programmer jeg pleier å bruke. jeg har ikke sagt så mye om dem da men håper dere kjønte.

 

Hvilke redigerings programmer bruker du?

 

 

Formspring konto

Heihei søtinger, jeg har nettåp laget konto på formspring og da tenker jeg hvis deree vis så kan dere stille pørsmål der også så skal jeg ta det med i spørsålsrunde :) ja og jeg heter wiktoriace på formspring

Har du formspring?

Burt`s bees

I dag har jeg vært i apoteke med moren min og kjøpt meg en lipblamsom heter burt`s bees. Burt`s bees lipblam er en supergod lypsil som jeg har med overlt. Den føles ganske "sterk" på leppene, og svir bittelitt. Selv foretrekker jeg det, jeg føler at de hjelper bedre mot tørre lepper av en eller annen grunn. Den inneholder oljer og vitaminer , lepene blir dødsmyke. llipsilen finner dere her. Men dare kan også kjøpe det i apoteker det koser 57 kr,den jeg hadde før var helt tom og trengte en ny.Har dere brukt Burt`s bees før?

Igjen? NEI!

Skjønner ikke hva som skjer for tiden. Alle er syke, og det gang på gang. Jeg  er stort sett aldri ordentlig syk, men hadde 1 runde for bare et par uker siden. Nå begynner jeg jammen å bli syk igjen. Hvordan er det mulig?

Denne dagen skal brukes til å få i meg mest mulig vitaminer og pleie. 

Og god bedring til alle syke  der ute ♥

Deilig

Hallo, i dag så har eg vært på skolen, noe jeg ikke har gledet meg til faktisk, men jeg har nesten ikke fått sove i natt sovna ca. 4 kunne liksom ikke  sove er litt forskjøla så hadde vond i halsen, noe jeg hater. men nå sitter jeg i koseklær å slapper av da men forresten i dag så slutta vi kl 2. og i morra så slutter vi kl 12.35. Men nå er jeg i stua,sitter i koseklær og ser på nickelodeon, deilig hahah

Hva har dere gjort i dag?

?Noen som har?

Hallo skulle bar spørre om det er noen som gir bort eller selger en eller to justin bieber biletter i norge ?? Hvis du gjør det så send mail på wikiblogg@yahoo.no eller komenter i komentarfeltet.

2013!!

Må alle dere søte lesere ha ett fantastisk år, 2013 blir fylt med nye muligheter og erfaringer. Bruk året godt og oppnå mye, kanskje noe mer enn nyttårsforsettene dine? Ha en fantastisk natt vidre og nytt året <3 Her har jeg noen bilder fra dette og forigge året!! Håper jeg får flere lesere på bloggen min og at jeg får blogge mye bedre enn i firigge år.

31.desember 2012

31.desember 2012 Det gikk ikke å snu tette bilde, dere for bre snu på hode ;)

31.desember 2012

31.desember 2012

Tatt fra google

1.januar 2013

1.Januar 2013
 

 


Hvem er du?

I det siste har jeg hatt en del lesere, og lurer på hvem dere fantastiskemennesker er. Skriv navnet ditt og alderen din i kommentarfeltet. Sleng også med bloggadressen din- om du har noen, og en veldig kort tekst om hvorfor du leser bloggen min, og kansje hva jeg kan skrive mer om. Blir utrolig takknemlig om dere gjør det.

 

Høh

HEi søtinger jeg ar nettåp kommet hjem ra sentere men har ikke kjøpt noe :( men n skal jeg spise sen middag oh så skal jeg kansje i gjen til sentere med mor min fordi vi må bytte nåe så ja ;) og i morra skal jeg og foreldrene miene til sentere får å hente kamera gleder meg sykt!!men nå skal jeg spise så blogges :)

Har du vært i sentere i dag? // har du kjøptt noe?

Wowwwww

hei søtinger sorry for lite blogging men haadde ikke tid :( menn skal lege ut snart hva jeg hdde å meg i går og sånne ting  :) KOoooos dere masssse

Hva hadde dere på dere i går

Komentere tilbake? 8/

Hei, ikke for å klage at dere komenterer bloggen det er veldig korslig å få komentarer å bloggen med det jeg mener er at det er mange som komenterer bloggen og skriver eks. fin blogg komentere tilbake? det plager meg veldig og jeg svarer uansett på alle komentarer til de som ikke skriver komentere tilbake? de som gjør det så svarer jeg ikke. Ikke at dere ikke skal komentere bloggen min, men ikke skriv komentere tilbake? ok?

Gammel bilde som dere ser :/ men hadde ikk tid til å ta nye skal sikkert ta i morra :)

Plager det deg og?

Pepperkakehus!!

Hei jeg og lille ssøstera mi pntet pepperkakehus i dag og her er bilden hvordan det ble outfiten kommer i morra, og jeg skal skjerpe meg og blogge ordenlig :)
Vennere tl like runden!!

Heiog sorry for lite bogging men hvar opptat av masse ting men vinnere er:

 

 

 

Vani.blogg.no   Hun har en in blogg med masse bilder og bra design

 

 

ingridmarialove.blogg.no Hun har også fin og ryddig design og fine bilder osv

 

Sorry for forskjelige størelser på bildene men det gikk ikke å ta dem større eller mindre.

Planer for fredag 21desember

Ja. Da har jeg tenkt å kjøpe litt gaver til venner og familien og skal på strømmen storsenter først og så på metro pappa skal kjøre meg.


KL:
9-10. Stå opp og ordne seg
11. Spise
11.30. Gå tol sentere
12.30 gå hjem
12. 45. Pappa kjører meg til metro
12.50. Shopper på metro
14. Pappa henyer meg fra metro
14.10 blogge hahha
Skal gjøre mye annet etter det men ørker ikke å skrive opp alt XD

Julestemining og gaver !! <3

Hei! Hurraa! Det er juleferie♥ Herlighet så lenge jeg har gledet meg, men nå er det altså null skole på flere dager, wii! Skoledagen var proppet full av tradisjoner, med godterispising , juletregang og leker samme hvert år! På tur hjem fra skolen fik jeg max julestemning også! Det var jo så fint med masse snø i trærne, Og tenk, om bare 4 dager med i dag så det julaften! Jeg fikk to gaver av to veninner som heter Victoria <3 og Agnes <3 det var hyggelig da ! 

Har du juleferie nå? // fikk du noen gaver?

Emmm.....

Ja , heinå spiser jeg en sent middag. Agurksuppe!! Jaja men i dag har jeg ikke blogget noe men jeg trekker vinnerne fra linkerunden 21 desember og konkuransen med veska er avlyst pga det var bare en eller to som mede seg på. i dag var jeg på solen som vanllig,, og vi hadde kunst og håndverk  og vi tegner portret bilde vårt da jeg er ferdig det er bra fordi hvis jeg ikke hadde vert ferdig påskolen da måtte jeg gjøre den erdig hjemme i juleferie. men nå tenker jeg at hvorfro snakker jeg om koen egentlig? men jeg skal ikke gjøre det mer tror ikke det dere vil lese om skolen .. nei så snart skal jeg vise dere hvilken kjole skal jeg ha på nyttårsaften dae :)

Nicki Minaj: Va Va Voom
Ranom sang :)
Pixlr på mobilen din ?

Hei. Jeg skulle bare si at det er en redigerings program eller det er på internett som heter pixlr.no eller com og man kan ha det på nobilen sin. Det har jeg den er veldig bra og du søker der fu laster ned ting på min heter det play butikk men hvet ikke om det gjør det på deres men jeg har redigert to bilder av justin bieber <3

Hva syntes dere om redigeringa?

linkerunde

Hei, sorry for lite blogging i dag men jeg har skrevet flere innleg så de kommer ut ettervert :)Jeg kjører i gang en ny runde hvor jeg linker 3 av de som legger igjen en kommentar.:) Husk å bare kommentere en gang, så skal jeg velge ut 3 av dere som legger igjen, lykke til!:) Og jeg tenkte å ha en video men bare komenter hv jeg skal gjøre i videoen så skal je prøve å få gjøre det :)
perfect day

Hei, i dag hvar jeg på skolen, og vi hadde juleverk sted p skolen hele dagen iksom og ingen fag :) men alt ble ødelag da vi skule ta sprøyta :/ ddet gjorde ikke så veldi vondt men ble kvalm etterpå og hadde vondt i hånda. nå sitter jeg og spiser  middag og hører på musikk :)) Skal vise dere det jeg gjorde på juleverksted på skolen etter på :)

Ha gjorde dere på skolen i dag?

'Har dere noen tips?

Heisann, jeg lurer på om de har noen tips på hvordan få langt hår  altså hva skal jeg gjre for at de skal vokse fortere?? HJelp plizzzzzz :p

Har du langt hår? // Hva gjorde du for å få det??

Koser meg ;)

Hie nå sitter jeg og leser forskeligge blogger, snakker med venner og driker smoothie med jodbær og blåbær:)

Hva gjør dere nå?

Oh no !!!

Hei jeg har ikke blogge noe i dag men da jeg kom hjem fra skolen så gikk jeg ut  med hunden, spiste middag,lagde kake og gikk på sentere men kjøpte ingenting der :( Jeg har ikke gjort leskser ennå så jeg tiper på at jeg skal gjøre det nå snart, i morra har v juleverksted på skolen heledagen lizzzom :P og vi skal ta sprøyte, Hihihi men jeg gleder meg til vi skal ta sprøyta:P ja jeg vet jeg er rar :P

 

MEld deg på konkuransen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Du kanvinne denne veska på bloggen min bare dra litt neddover så finner du den :9
Bibloteket!!Heisann, nå er jeg og lille søstera mi på biblloteket vi skal gjøre snart lekser. vi driver å lese i justin bieber bøker  :P jaja men jeg skal svare på sp runden mnår jeg kommer hjem og skal kansje ha konkuranse men det er jeg ikke sikker på da :)

BLogger jeg leser

Hei tenkte å vise dere hvilke blogg jeg leser :P

http://fashionbymille.blogg.no/ 

http://betinabf.blogg.no/

http://l0ve.blogg.no/

http://auroramohn.blogg.no/


 

http://agneshb.blogg.no/

http://sofarknown.blogg.no/


 

Sorry for forskjelige størlser på bildene men det gikk ikke sann :) 

 

5 ting som irriterer meg

 Å ha fett hår, ÆSJ

♣  Lekser,

 Å rydde, hater å rydde, men liker når det er er ryddig. :)

 Når man forsover seg og alt bare blir et stort stress
♣ Folk som smatter, det er både grisete og ekkelt :( :( :( ÆSJ!!!
:P

Så søt

Hei jeg rydda på romme mitt i dag og fant et nydelig bilde av meg når jeg var liten thihi

Spørsmålsrunden :))

Er det noe galt med øyet ditt? Nei

Gjør du noe med håret ditt? Vasker det og føner det, og retter/krøller det når jeg skal pynte mg

Hvor mange har du kysset? Teller ikke..

Er du flink på skolen? Njaa, hahaha

Er du forelsket i noen? Justin Bieber!

Hvor går du på dans? Enjoy dansestudio

 

Noen spørsmål til neste spørsmål runde???? :)

JAAAAAAAAAA!!

Endelig!! har jeg kjøpt CD TIL JUSTIN BIEBER !! <3  Og noen ting ti mn kamraa er ødelagt så jeg viser de tingen når jeg får takee n kamera ;)

Random bilde av justin Bieber <3

Har dere cd til jjustin biebr? "believe"

Thhihi

Jingle bells, haters smell. Losers go away, Justin's hot, haters not, Beliebers all the way, Hey! ;)

ja, det var det ;)
Your idol !!!

Hei tenkte å ha sånn greie " your idol" og du skal si hvem er idolen din :)

Men bare fra de som er på bilde ;)  Min er JUSTIN BIEBER <3


Linke runde!!

Tenkte jeg skulle ha en linkerunde!!! så bare komenter "jeg er med" så er du med :P


En random bilde ;P

Ny design ;)

Hei som dere ser har jeg fått en ny design ;) 

Hva syntes du om den?


Blogger kke noe ? :(

hei , jeg tokk en blogg pause men starter i gjen ;)

Jeg kommer å vise dere hva jeg køpte denne og forrige månden og jeg skal vise hver dag hva jeg fikk i kalender gave men det kommer i morra ;P

-WC#

Middag

Nå sitter jeg og spiserr middag . Kylling og pomesfrites

Dagens outfit og treningstmy

Det er trenigs tøy for I dag men dets gikk ikke.ann å laste ned bilde med daens outfit

Skolen, Outfit og trening :P

Heisann,,..... i dag har eg vert på skolen og kjeda meg:(  Men dagens outfit kommer ca kl 21 pga eg skal vare på trening fra 17 til kl 21 og dakan eg vise dere hva jeg trente også i så dere får se dagens outfit og dagens treningstøy (y) 


En random bilde :)

-WC#

Belieber !!

Kansje noen av dere ikke vet en jeg er en VELDIG STOR BELIEBER og jeg er det lenge.

 LOVE HIM ! <3

-WC# som er stor belieber!! <3

Spørsmål runden er fortsatt :9

Tenkt å minne dere at spørsmål runder er fortsatt så bare spør om det dere vil men kke så personlige spørsmål da :)

-WC#
Sorry :/

Sorry for lite blogging men hadde ikke tid :( men dere får ikke se hva jeg fikk pga det er så masse ting og det tar så ang til å last på pc og blogg så sorry men jeg skal vise hav jeg får til jjule gave og sånt da :)

 

6 cover sanger jeg liker best :*

Hei jeg tenkte å legge ut de cover sangene jeg liker bst :)

 

Helg :*

Yeeey, det er helg :) foreldrene mine kommer i dag kl 16 eller 17. men ja je kommer kansje til å blogge lite i dag :(:

Trening:)

Klar for trennga eller fritrening da uten trener det blir gøy :) thihihi

-WC#

Innkjøp fra i går og dagens outfit ;)

Hei jeg var i sentere i går og kjøpte to ting her er de:

Og dagens outfit fra i dag :

t

-WC#

Ikke noe tid :/

Hei, jeg har ikke blogget noe i dag pga jeg hhadde så lit tid, jeg måte øve til framføring til i morra i engelsk og vat jeg på trening og på sentere jeg kan vise dere hva jeg har kjøpt men det er bare to ting da måtte kjappe meg :) Jeg kjøpte jeg trengte egentlig :) Og vi måtte rydde hele huse fordi t mor min og far min kommer hjem i morra veldig tidli ( de var i tyrkia) Jeg ka vise dere hva de kjøpte til meg da:) og dagens outfit kommer ikke idag beklager :/ BLogges<3

-WC#Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Follow on Bloglovin
  • hits