Topp bekrefter at Jelena er fortsatt sammen <3 !!

Topp.no skriver dette:

De har har vært i rampelyset 24/7 de siste månedene, men vi blir ikke lei av dette søte paret. Vi skulle bare ønske de droppet dramatikken! Justin Bieber (18) og Selena Gomez (20) er begge travle superstjerner, og å ha et fungerende forhold er ikke bare lett. 

De er kjærester
Tross flere store krangler, holder de to sammen, sier nå en nær kilde til hollywoodlife

- De finner alltid tilbake til hverandre, og kranglene deres er blitt så vanlig at de tar det ikke så ille opp lenger. De er forelsket og lykkelige når de er sammen, og det er det viktigste! Derfor er de blitt kjærester igjen, sier kilden. 

Etter det ble bekreftet at det var slutt mellom Selena og Justin, har presse over hele verden fundert i om paret vil finne sammen igjen. Da Jelena viste seg hånd i hånd, en uke etter bruddet, satte de store spørsmålstegn over mange hoder. 

Nå er det i alle fall blitt bekreftet - Selena og Justin er kjærester - og det er vi veldig glade for!

 

Hva sier dere? Jelena?

Believe akustisk album! <3

Da Justin var på Ellen sitt show for noen dager siden bekreftet han den beste nyheten! Believe Akustisk album kommer nemlig ut den 29.januar.2013. Jeg har bokstaveligtalt ventet sååå lenge på at det skulle komme ett akustisk album fra Justin siden jeg liker best da han synger bare med gitaren sin stemme, det blir så mer ekte og han gir da ut en spesiell kontakt med fansen sin som jeg elsker. Gleder meg såå!!

 

Hør på herligheten! 

 

Gleder du deg?Her kan du skrive litt om deg selv og hva bloggen din er basert på

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer:
  • e-mailen din her

    Follow on Bloglovin
  • hits